УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ

Щодо наших політик, ми дотримуємося простоти та точності. Будь ласка, прочитайте ці Умови використання, щоб дізнатися про принципи нашої співпраці

Умови використання EMERY

Вступ

УМОВИ НАДАННЯ ПОСЛУГ КЛІЄНТАМ ОПИСАНІ У ЦЬОМУ ДОКУМЕНТІ (НАДАЛІ – “УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ” АБО “УМОВИ“) РЕГУЛЮЮТЬ ВЗАЄМИНИ МІЖ ВАМИ ТА EMERY. ВИКОРИСТОВУЮЧИ ПОСЛУГИ EMERY, ВИ ПОГОДЖУЄТЕСЯ ДОТРИМУВАТИСЯ ЦИХ УМОВ ВИКОРИСТАННЯ ТА ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ.

ОДНАК, ПЕРШ НІЖ ВИ ПРИЙМЕТЕ ЦІ УМОВИ, МИ ПРОСИМО ВАС ДОБРОВІЛЬНО ПРОЧИТАТИ ЇХ І ПРОДОВЖУВАТИ ЛИШЕ ТОДІ, ЯКЩО ВИ ПОГОДЖУЄТЕСЯ З ТАКИМИ УМОВАМИ ВИКОРИСТАННЯ.

1. ТЕРМІНИ ТА ВИЗНАЧЕННЯ

1.1. Вебсайт (надалі “Вебсайт“, “Платформа” або “Сайт“) означає вебсайт EMERY, розміщений за посиланням https://emeryenglish.com/ та який використовується для надання послуг EMERY і для доступу до всіх навчальних матеріалів, розміщених на ньому, згідно з положеннями та умовами, викладеними у цих Умовах Використання.

1.2. Послуги EMERY (надалі – “Послуги“) – це надання користувачеві доступу до повного переліку послуг Вебсайту або частини його послуг на основі вибору користувачем певного пакету послуг.

1.3. Пакет послуг – це перелік послуг Вебсайту, до яких користувач має доступ.

1.4Відвідувач означає фізичну особу, яка використовує Платформу без реєстрації в особистому кабінеті.

1.5. Користувач (надалі – “Ви“, “Ваш“) означає Відвідувача, який зареєструвався в Особистому кабінеті і має право отримувати певний пакет послуг Вебсайту.

1.6. Особистий кабінет – це кабінет користувача на Платформі, який містить дані про користувача і дозволяє користувачу взаємодіяти з Платформою.

1.7. Обліковий запис означає запис реєстрації користувача, який дозволяє йому отримувати Послуги на умовах, викладених у цьому документі.

1.8. Мовець означає фізичну особу, яка завантажує контент на Платформу у форматі тексту, аудіо, відео чи в іншому форматі.

1.9. Контент означає будь-який інформаційний матеріал, включаючи текст, графіку, аудіо-, відео- та інші матеріали, які користувач може отримати під час використання Послуг.

1.10. Мовний фасилітатор означає фізичну особу, яка взаємодіє з користувачами, приймає і здійснює відео-дзвінки та спілкується з користувачами щодо конкретних навчальних матеріалів, пов’язаних з вивченням мови.

1.11. Підписка означає пакет послуг (надалі – “пакет“, “тарифний план“), який користувач обрав на Платформі і який хоче отримувати на постійній основі через однакові відрізки часу, доки не вчинить дії, які відображатимуть його рішення зупинити або змінити умови співпраці з Платформою.

1.12. Пробний період – це період часу, впродовж якого Користувач має можливість безкоштовно перевірити функціонал Платформи. Тривалість пробного періоду для пакетів “Gold” та “Silver”, становить 3 послідовних дні, і на цей час Користувачу надається доступ до перших трьох занять на платформі.

1.13. День – це один календарний день (24 години), якщо інше не передбачено окремо.

1.14. Місяць – це 30 календарних днів, якщо інше не передбачено окремо. Відлік 30-денного періоду починається з моменту оплати. Допускається похибка в межах 10 хвилин.

2. НА ЩО ВИ ПОГОДЖУЄТЕСЯ, ПРИЙМАЮЧИ УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ

2.1. Сторони

Ці Умови використання (надалі – “Умови використання”) регулюють договірні відносини між Вами та EMERY EN LIGHTENMENT CY LTD, компанією, зареєстрованою згідно з законодавством Кіпру, за адресою: Georgiou Drosini 44, будинок AH, офіс 06, Паралімні, Фамагуста, P.C. 5290, Кіпр; номер реєстрації компанії: HE433867, (надалі – “Ми”, “EMERY”, “Компанія”, “Наші”) щодо використання Вебсайту та послуг відповідно до цих Умов використання.

2.2. Особистий кабінет

Для отримання наших послуг Вам необхідно зареєструвати Обліковий запис на Вебсайті та пройти авторизацію. Реєструючись, Ви обіцяєте, що вся надана Вами інформація є достовірною, актуальною та повною. Ви також гарантуєте та підтверджуєте, що є юридично відповідальною особою та маєте право та повноваження укладати ці договірні відносини та виконувати ці Умови.

При реєстрації Користувач повинен вказати наступні дані:

  1. Повне ім’я
  2. Електронна адреса (e-mail)

Послуги доступні лише користувачам, яким виповнилося 13 років. Реєструючись та отримуючи доступ до Платформи, Ви підтверджуєте, що Вам виповнилося 13 років. Якщо Вам ще не виповнилося 13 років, Вам не слід створювати Обліковий запис користувача або користуватися нашими послугами. EMERY не несе відповідальності у разі, якщо, попри наші найкращі зусилля, особа все ж таки скористалася нашими послугами.

Ви можете користуватися своїм обліковим записом на Ваш розсуд, за умови, що це не суперечить нашим Умовам Використання, будь-яким іншим нашим політикам і/або законодавству.

Ви несете відповідальність за збереження інформації про свій Обліковий запис в таємниці та безпеці, зокрема інформації про логін та пароль. Усі дії, виконані на Вебсайті за допомогою Вашого логіна та/або пароля, вважатимуться Вашими власними діями.

Ви підтверджуєте та гарантуєте, що будете використовувати Обліковий запис та Послуги особисто.

Ви не повинні надавати свій логін та пароль від Облікового запису або доступ до свого Облікового запису будь-яким третім особам.

У разі несанкціонованого доступу до Вашого Облікового запису, Ви негайно повинні повідомити нас зателефонувавши за номером +357-22-030-855 і/або у нашому чаті підтримки на Платформі. Якщо Ви не повідомите нас, Ви, як законний власник Облікового запису, будете нести відповідальність за всі дії, вчинені у Вашому Обліковому записі, за винятком випадків, коли відсутність такого повідомлення пов’язана з Вашою неспроможністю зв’язатися з нами.

Ми залишаємо за собою право заблокувати Ваш Обліковий запис або обмежити (припинити) використання Послуг Вами у разі порушення цих Умов і/або вимог законодавства. У разі виявлення навмисної передачі Вашого Облікового запису третій особі, Компанія залишає за собою право заблокувати Ваш Обліковий запис без можливості його відновлення або повернення грошових коштів. Ми також заблокуємо доступ до Вашого Облікового запису.

2.3. Предмет послуг

EMERY надасть Користувачеві доступ до Вебсайту для використання наступних матеріалів на Платформі згідно з цими Умовами Використання:

  • Програми вивчення англійської мови Emery, а саме:
    • Текстів
    • Тестів
    • Вправ
    • Аудіо-файлів
    • Відео-файлів
    • Файлів у форматі PDF
    • Відео-дзвінків
  • Інших функціональних можливостей Веб-сайту.

 

Будь-який доступ до наданого контенту може бути використаний тільки на Вебсайті і залишається власністю EMERY та/або її афілійованих чи материнських компаній. Заборонено будь-яке завантаження, копіювання або використання контенту поза Платформою.

Доступ до внутрішнього функціоналу Вебсайту надається на платній або безоплатній основі (3 послідовних дні). Після закінчення пробного періоду Ви зможете отримати доступ до Платформи лише оплативши один із тарифних планів. Уся інформація про функціональні можливості Платформи та умови її використання доступна Користувачеві на Веб-сайті. Користувач погоджується, що він несе повну відповідальність за ознайомлення з Умовами доступу до Веб-сайту.

3. ВИКОРИСТАННЯ ФУНКЦІОНАЛУ ВЕБ-САЙТУ

3.1. Індивідуальні заняття з Мовним Фасилітатором

Користувач Платформи за тарифним планом «Gold» має доступ до індивідуального онлайн-уроку з англійської мови з Мовним Фасилітатором (надалі – “Відео-дзвінок“).

Користувач отримує доступ до цих занять за допомогою сервісу, реалізованого на Платформі для здійснення Відео-дзвінку, та/або за допомогою інших зовнішніх сервісів для онлайн-зв’язку. Перед використанням цих сервісів, будь ласка, ознайомтеся з Умовами їх використання та Політикою конфіденційності. Ми не несемо відповідальність за втрату зв’язку між Вами та Мовним Фасилітатором у разі відмови зовнішніх сервісів онлайн-зв’язку.

3.2. Розклад занять

Користувачу слід планувати свій графік навчання у зручний для нього час. Користувач має цілодобовий доступ до усього переліку послуг на Платформі, за винятком сервісу Відео-дзвінку. Розклад роботи цього сервісу Платформа повідомлятиме кожному Користувачеві окремо. Платформа залишає за собою право обмежити доступ Користувача до цього сервісу в залежності від часу доби та географічного розташування Користувача.

3.3. Надання Послуг

Послуги надаються через Інтернет за допомогою програмного забезпечення, що дозволяє голосову та відео комунікацію через Інтернет між Користувачем та Мовним фасилітатором. Компанія не несе відповідальності за будь-які технічні неполадки Платформи та зовнішніх сервісів, що виникають через неполадки і/або відсутність стабільного з’єднання з Інтернетом з боку Користувача.

3.4. Відмова від гарантій та технічні вимоги

EMERY не несе відповідальності та не гарантує, що в процесі надання своїх Послуг не виникатимуть технічні або інші проблеми, включно з відмовою Веб-сайту та/або будь-яких зовнішніх сервісів, які можуть використовуватися у процесі надання Послуг, або що доступ до Послуг буде безперервним, швидким, надійним та безвідмовним. Також EMERY не гарантує, що всі помилки в роботі Вебсайту або зовнішніх сервісів будуть виправлені.

Ви розумієте та погоджуєтесь з тим, що EMERY не надає жодних гарантій та не несе відповідальності за те, якщо Ви не можете отримати доступ до Вебсайту через недостатню технічну освіченість, включаючи проблеми з доступом до Інтернету.

EMERY гарантує якість свого навчального контенту, створеного для Користувача для вивчення англійської мови з дотриманням рекомендацій, які ми надаємо на Платформі, та ретельного засвоєння уроків. Однак, Компанія не несе відповідальності за відповідність Послуг та контенту Вашим суб’єктивним очікуванням і/або вимогам, а також не гарантує, що Ви досягнете саме тих результатів, яких Ви очікуєте на суб’єктивному рівні сприйняття процесу навчання.

EMERY може за своїм винятковим розсудом та в будь-який момент оновлювати, змінювати, призупиняти, розширювати або припиняти будь-який аспект роботи Платформи на певний період часу або назавжди.

4. ПЛАТНІ ПОСЛУГИ ТА ПРОЦЕДУРА ОПЛАТИ

4.1. Вартість та Оплата за Послуги

Під час процесу реєстрації Вам буде запропоновано ввести свою електронну адресу та погодитися з нашими політиками. Після успішної реєстрації Ви зможете скористатися безкоштовною оцінкою своїх знань та розпочати вивчення мови за допомогою безкоштовного пробного періоду на наших тарифних планах “Gold” або “Silver”. Пробний період для тарифних планів “Gold” та “Silver” триватиме 3 послідовних дні з дня реєстрації, і на цей час Користувачу надається доступ до перших трьох занять на платформі.

По завершенні пробного періоду Користувач має обрати підписку для продовження навчання на Платформі. Користувач має право обрати інший план підписки, ніж той, яким він скористався під час пробного періоду. Повторний доступ до безкоштовного пробного періоду обраного плану не передбачається. Після підтвердження оплати Користувач одразу отримає доступ до Платформи згідно з обраним пакетом.

Наша Платформа працює за системою автоматичної підписки з продовженням для місячних тарифних планів. Це означає, що в кінці кожного оплаченого періоду Вам не потрібно знову вводити свої дані. Вартість обраного плану буде автоматично списуватися, доки Ви не скасуєте підписку у своєму особистому Обліковому записі. Якщо на момент оплати на Вашому рахунку недостатньо коштів для автоматичного списання, доступ до Платформи буде заблоковано. Прогрес навчання Користувача не буде втрачено. Доступ буде відновлено тільки після підтвердження оплати за обраний план. Новий період підписки розпочнеться з дати підтвердження отримання платежу.

EMERY може пропонувати своїм клієнтам разові пакети послуг (наприклад, пакет на три місяці/ півроку/ рік), які є разовими покупками. По закінченню строку дії обраного тарифу, клієнту буде необхідно обрати новий тарифний план та провести оплату. 

Рахунки, підтвердження платежів, дати та суми оплат можуть бути переглянуті у Вашому особистому обліковому записі.

Оплата за Послуги здійснюється у Вашому особистому Обліковому записі. Оплата за послуги здійснюється у формі 100%-ї авансової оплати згідно з обраним Пакетом послуг (за винятком безкоштовного пробного періоду). EMERY має право затримати надання послуг на основі підписки до отримання та підтвердження платежу. Ми використовуємо сервіс Revolut Merchant для прийому онлайн-платежів від користувачів.

Термін підписки визначається на основі обраного Пакету Послуг. Підписку буде надано лише після того, як Користувач сплатив за Пакет Послуг. EMERY не обробляє персональні дані, надані у зв’язку з операціями, що обробляються центрами оплати. EMERY не зберігає інформацію про способи оплати на своїх ресурсах, включаючи сервери, хмарні сховища тощо. Всі платежі обробляються за допомогою безпечних платіжних сервісів, щоб гарантувати безпеку. Зараз ми використовуємо послуги Revolut Merchant для прийому платежів. Ці платіжні послуги надаються за їх власних умов використання. Ми залишаємо за собою право в будь-який час збільшувати кількість та/або змінювати постачальників платіжних послуг, з якими ми співпрацюємо.

4.2. Процедура оплати за платні Послуги

Користувач несе повну відповідальність за точність своїх платежів. Всі витрати та збори сплачуються Користувачем.

Підписавшись на Платформу, Ви згодні сплачувати всі заборгованості (які можуть бути окремо узгоджені з EMERY) за відповідні послуги з дебетової, кредитної картки або у інший спосіб оплати, прийнятний для EMERY, включаючи ПДВ (за наявності), а також всі інші збори та суми, пов’язані з платними послугами. Доступні плани для кожної платної послуги можна знайти за посиланням: Plans

Ви визнаєте та погоджуєтесь з тим, що такі збори можуть час від часу змінюватися. Будь-які зміни цін будуть оголошені на веб-сайті EMERY і не будуть застосовуватися до підписок, які вже були сплачені та використовуються (тобто, якщо Ви вже підписалися за одну ціну, зміни цін не стосуватимуться вашої поточної підписки. Зміни будуть застосовуватися лише до нових або подальших підписок, які Ви придбаєте). Зазначене правило не розповсюджується на разові покупки, наприклад на підписку на півроку, рік. 

EMERY не несе відповідальності за дії або бездіяльність будь-якого зовнішнього обробника платежів, включаючи, але не обмежуючись, перервами в роботі системи або непрацездатністю платіжних сервісів.

EMERY має право змінювати вартість підписки на свої послуги в будь-який час, оновлюючи інформацію про ціни на Вебсайті або повідомляючи користувачів за допомогою електронної пошти. Активні плани зазнають зміни вартості тільки після закінчення поточного плану або коли Користувач обирає змінити обраний план на альтернативний.

4.3. Процедура оплати за платні послуги

Користувач тарифного плану “Silver” має можливість в будь-який час оновити свій тариф на “Gold”, сплативши повну вартість тарифного плану “Gold” через свій особистий обліковий запис або наприкінці періоду підписки, відключивши свій метод оплати від особистого Облікового запису, а потім повторно підключивши його та оплативши вартість тарифу “Gold”.

Доступ до повного функціоналу нового тарифного плану буде надано з моменту підтвердження оплати. Новий період підписки розпочнеться з дати оплати і триватиме 30 днів. Будь-які невикористані дні підписки на плані Silver діляться на два та додаються до підписки Користувача на плані Gold. Наприклад, 10 днів, що залишились у плані Silver Користувача, означатимуть один місяць і 5 днів доступу до його нового тарифного плану Gold.

Користувач тарифного плану “Gold” може змінити свій поточний тариф на “Silver” у будь-який час, відключивши свій метод оплати від особистого облікового запису, повторно підключивши його та сплативши за тарифний план “Silver”. Доступ до всіх функцій тарифу “Silver” буде надано з моменту підтвердження оплати. Новий період підписки розпочнеться з дати оплати і триватиме 30 днів. Невикористаний період тарифного плану “Gold” не підлягає поверненню.

Після відключення методу оплати Користувач матиме доступ до ресурсів платформи в рамках уже сплаченого тарифного плану (“Gold” або “Silver”) виключно до кінця поточного періоду підписки. Якщо метод оплати не буде прив’язаний з Обліковим записом в кінці поточного періоду підписки і/або оплата не буде здійснена, доступ до Платформи буде заблоковано. Доступ буде відновлено тільки після підключення методу оплати до Облікового запису та підтвердження оплати за обраний пакет (“Gold” або “Silver”).

4.4. Спеціальні умови

Ми залишаємо за собою право надавати Користувачам доступ до певних функцій Вебсайту безкоштовно або за зниженою ціною чи на спеціальних умовах. Інформація про ці спеціальні умови доступна на Вебсайті. Ви самостійно несете відповідальність за ознайомлення з цими спеціальними умовами.

4.5. Повернення коштів

У деяких випадках, Користувач може повернути плату за послуги, за особистим запитом. Ви можете отримати повернення коштів лише у випадку, якщо послуги, які мали бути надані, були недоступні протягом усього періоду вашої Підписки, і це сталося через технічну помилку з нашого боку. Сума для повернення буде розраховуватись, виключно за максимальним тарифним планом, відповідно до фактично наданих послуг, і не буде враховувати будь-які спеціальні умови. Право на безкоштовні послуги буде анульовано, і усі витрати та збори будуть сплачені Користувачем.

5. УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ ВЕБ-САЙТУ ТА ПОСЛУГ

5.1. Некомерційне використання

Комерційне використання Вебсайту Користувачами, включаючи його функціональні можливості, забороняється.

5.2. Заборони та обмеження Веб-сайту

Користуючись Вебсайтом, Ви погоджуєтесь з тим, що:

Використовуєте Вебсайт тільки для цілей, допустимих цими Умовами використання та відповідно до їх положень і вимог чинного законодавства та загальної практики, і таке використання не порушує права власності та/або особисті немайнові права сторонніх осіб.

Під час Відео-дзвінка з Викладачем Ви не поводитесь непристойно, не записуєте, не публікуєте та не передаєте контент або розмову. Ви також утримуєтесь від обговорення, згадки чи поширення тем і/та матеріалів, які:

  1. Сприяють расизму, нетерпимості, ненависті або завдають інший збиток будь-якій групі осіб або індивіду.
  2. Принижують гідність будь-якої особи або виправдовують таке приниження.
  3. Містять “спам,” вірусні електронні листи, непрохані масові розсилки або рекламні матеріали, URL-адреси, електронні адреси або телефонні та факсимільні номери, та іншу контактну інформацію сторонніх осіб без їх згоди.
  4. Поширюють неправдиву інформацію, що є оманливою або сприяє незаконній діяльності чи поведінці. Також забороняється розміщувати образливий, загрозливий, непристойний або соромний контент, якщо ви заздалегідь знаєте про характер такої інформації.
  5. Сприяють незаконному або несанкціонованому копіюванню чужих авторських робіт, наприклад, розміщенню піратських файлів або посилань на них, наданню інформації, що дозволяє обходити обладнання, встановлене для захисту авторських прав.
  6. Містять обмежені або захищені паролем сторінки або приховані сторінки чи зображення (незалежно від того, чи пов’язані вони з доступною сторінкою).
  7. Публічно транслюють неприпустимий зміст або інші матеріали (зокрема, наготу, зоофілію, порнографію, сцени насильства чи злочинної діяльності).
  8. Постачають матеріали з метою експлуатації осіб, які не досягли 18-річного віку або повного законного віку в Вашій юрисдикції.
  9. Надають інструкції з вчинення незаконних дій, зокрема, виготовлення або покупки незаконної зброї, порушення приватності та створення або завантаження комп’ютерних вірусів.
  10. Містять контент, створений або підтримуваний терористичними групами або контент, що сприяє актам тероризму, включаючи вербування.
  11. Запитують паролі або особисті дані Користувачів для комерційного або незаконного використання.
  12. Залучають інших Користувачів до комерційних дій без попередньої письмової угоди з EMERY (наприклад, конкурси, лотереї, бартер або рекламу).

EMERY дотримується політики нульової толерантності до будь-яких форм недоречної або антисоціальної поведінки, як у письмовому, так і в відео форматі на платформі, з метою захисту наших співробітників, мовних фасилітаторів та інших підрядників, залучених до праці на платформі. Незалежно від типу підписки користувача (безкоштовної чи платної), EMERY залишає за собою право без попередження обмежити або повністю припинити доступ користувачів до платформи або окремих її функцій, таких як “Video Call” або “Talk to Emery”, у разі фіксації таких порушень, як використання нецензурної лексики, погрози будь-якого типу (письмові, усні, візуальні), демонстрація наготи (у будь-якій формі), флірт чи сексуальні зауваження, цькування, спричинення відчуття дискомфорту, тривоги або занепокоєння, а також домагання, зокрема запити на особисті дані, наприклад прізвища, акаунти у соціальних мережах, електронні адреси та номери телефонів.

Ви не здійснюватимете жодних дій, спрямованих на завдання шкоди або втручання в роботу Вебсайту, або на отримання несанкціонованого доступу до даних або особистої інформації з Вебсайту.

Незважаючи на вищезазначену заборону, при користуванні Вебсайтом, Ви можете отримувати контент, який Ви вважатимете образливим або непристойним, або який, на Вашу думку, порушує чинне законодавство та права сторонніх осіб.

Ви можете подати скаргу про дії інших Користувачів, які порушують ці Умови Використання, на нашу електронну адресу support@emeryenglish.com і/або до нашого чату підтримки на Веб-сайті.

5.3. Контент

Користувацький Контент

Ви можете розміщувати на Платформі контент, створений Вами (зокрема, ваші відгуки та коментарі), дотримуючись вимог цих Умов Використання у тих навчальних вправах, де це передбачено функціоналом Платформи.

Ви самостійно несете відповідальність за всі матеріали, які публікуєте.

Ви визнаєте, що не просите і не будете отримувати оплату або компенсацію за свої дії під час Вашого використання Платформи.

Ми можемо за нашим єдиним рішенням зберігати, тимчасово забороняти або видаляти будь-який контент, який, на нашу думку, порушує ці Умови Використання, може бути незаконним, порушує права, завдає шкоди або створює ризик для безпеки інших Користувачів чи сторонніх осіб.

Контент Вебсайту

Усі матеріали, включаючи аудіо та відео матеріали на Вебсайті, створюються виключно для навчальних цілей. Ми не надаємо жодних гарантій щодо їх повноти, актуальності або точності. Будь-яка інформація або матеріали на Вебсайті можуть змінюватись без попередження Користувача.

Усі особисті думки Мовних Фасилітаторів та Спікерів не є позицією EMERY і відображають виключно їх суб’єктивне внутрішнє бачення світу, інтереси та думки. Згадки насильства, наркотиків, алкоголю, куріння тютюну, сексу або інших виявів неналежної людської поведінки у контенті Вебсайту не становлять заклику до таких дій, їх пропаганду або підтримку. Вони використовуються лише для створення загальної людської достовірності контенту та є засобом додавання емоційного забарвлення контенту для досягнення освітніх цілей Платформи. Все, що може трактуватися як сексизм, расизм, дискримінація за віком, відсутність позитивного ставлення до власного тіла чи образа почуттів віруючих, не є такими. Всі такі заяви є проявами сарказму, іронії або критичного підходу до оточення. Ми не закликаємо ні до чого і не нав’язуємо жодну думку. Всі матеріали розроблені з метою створення емоційного фону для освітнього контенту для користувачів віком від 13 років та старше.

Ми залишаємо за собою право розміщувати рекламні матеріали та посилання на зовнішні ресурси у спеціальних розділах Вебсайту. Однак ми не несемо відповідальності за рекламні матеріали, доступність таких ресурсів, та за їх зміст; також ми не гарантуємо, що ресурси та інформація, розміщені в них, не порушують права сторонніх осіб та безпеку використання цих ресурсів. Ми не несемо відповідальності за будь-які наслідки Вашого використання цих ресурсів, їх змісту чи реклами.

6. ЗБІР, ЗБЕРЕЖЕННЯ ТА ОБРОБКА ІНФОРМАЦІЇ

Ваші особисті дані будуть збиратися та оброблятися у зв’язку з використанням Вебсайту та Послуг відповідно до нашої Політики конфіденційності. 

7. ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ

Весь контент, включаючи дизайн, графіку, комбінації, переклади, цифрові репродукції та інші матеріали, пов’язані з наданням Послуг та функціонуванням Вебсайту, захищені чинним авторським правом, товарними знаками та правами власності (включаючи, але не обмежуючись, правами інтелектуальної власності) та належать нам. Копіювання, поширення, перерозподіл або публікація будь-якої інтелектуальної власності Вами, за винятком тих, які безпосередньо передбачені цими Умовами використання, суворо забороняється.

Ваше право використовувати нашу інтелектуальну власність обмежено правами, що надаються Вам в межах Вашої підписки на підставі цих Умов використання і підлягає повному дотриманню Вами цих умов.

Ми надаємо Вам право використовувати Платформу:

  1. обмежено, що означає, що Ви можете використовувати Вебсайт тільки для цілей, визначених нами в цих Умовах використання;
  2. на невиключній основі, що означає, що ми можемо надавати такі ж і подібні ліцензії іншим особам;
  3. на основі не передачі доступу, що означає, що право використання надається виключно Вам і Ви не передаватимете будь-які права, які ми надаємо Вам, іншим особам;
  4. на не підліцензійній основі, що означає, що Ви не можете надавати ліцензію на будь-які права, які ми надаємо Вам;
  5. по всьому світу, що означає, що Ваші права на використання Платформи не обмежені територією країни Вашого перебування, якщо чинне законодавство не забороняє використання Платформи в певних країнах;
  6. на відкличній основі, що означає, що ми можемо припинити Вашу ліцензію за нашим єдиним рішенням.

8. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

Ви несете повну відповідальність за порушення умов і зобов’язань, передбачених цими Умовами використання та/або чинним законодавством, а також за всі наслідки таких порушень (включаючи втрати або збитки, які можуть зазнати EMERY та/або інші треті сторони). У випадку, якщо EMERY буде нести відповідальність або понесе штраф у зв’язку з порушенням Вами прав третіх сторін або заборон чи обмежень, встановлених законом, Ви зобов’язуєтесь компенсувати EMERY всі понесені збитки.

Ви погоджуєтесь з тим, що за жодних обставин загальна відповідальність EMERY перед Вами у зв’язку з використанням Вебсайту та наданням Послуг не перевищує суми у розмірі 300 євро.

Послуги надаються у вигляді “як є” і “як доступні”. EMERY не несе відповідальності та не дає жодних гарантій стосовно повноти, надійності і якості Послуг; точності і надійності контенту; будь-яких результатів Послуг; відповідності Послуг та контенту Вашим вимогам і/або очікуванням; придатності Послуг для будь-якої конкретної мети; відсутності порушень в процесі надання Послуг та безпеки використання Вебсайту. EMERY не несе відповідальності за дії інших Відвідувачів або Користувачів під час використання Вебсайту.

Ви самостійно несете відповідальність за те, що продукти, Послуги та/або інформація, доступні на цьому Вебсайті, відповідають Вашим конкретним вимогам. Використання, або/і доступ до Вебсайту Користувачем, Вебсайту та відповідне використання будь-якої інформації, матеріалу та/або даних, які містяться на сторінці Вебсайту, здійснюється на власний ризик Користувача, за який ми не будемо нести відповідальність.

Більше того, інформація, доступна через Вебсайт, може періодично змінюватися. Ми маємо право покращувати та змінювати Вебсайт у будь-який час. Ми не надаємо жодних гарантій стосовно доступності, точності або повноти будь-якої інформації, що міститься на Вебсайті, і ми виражено засуджуємо будь-який обов’язок оновлювати Вебсайт за винятком випадків, коли цього вимагає закон.

Ми не несемо відповідальності за будь-які помилки або упущення в змісті Вебсайту. Ми не надаємо гарантій щодо відповідності, надійності, доступності, своєчасності або точності інформації, що міститься на Вебсайті, і така інформація надається без будь-яких гарантій, включаючи всі ймовірні гарантії щодо комерційної придатності, придатності для певної мети, права власності та невиходу за межі права інтелектуальної власності.

У максимальному обсязі, що дозволяє застосовне законодавство, ми не несемо відповідальності за будь-які збитки, включаючи втрату використання, даних або прибутків, які можуть виникнути в результаті використання Вебсайту, затримки або неможливості використання Вебсайту, а також пов’язаних з ним послуг, надання або невиконання надання послуг через Вебсайт або в будь-який інший спосіб, пов’язаний з використанням Вебсайту.

Ви розумієте та погоджуєтесь, що доступ до Вебсайту та його Послуг може час від часу бути обмеженим або уповільненим, зокрема через збій програмного забезпечення; збій серверів, мереж, пристроїв або іншого електронного або механічного обладнання; перезавантаження системних потужностей; перебої в постачанні електроенергії, інших послуг, страйків або інших зупинок роботи (часткових або повних); обмежень держави або регулювання або з інших причин, непідвладних нашому контролю.

9. ВИРІШЕННЯ СПОРІВ

Спори між Користувачами

Ви несете повну відповідальність за ваші взаємини з іншими Користувачами, включаючи вирішення спорів між вами.

Спори з EMERY

Сторони несуть відповідальність відповідно до чинного законодавства Кіпру за порушення положень і умов, викладених у цих Умовах Використання.

Сторони спробують врегулювати будь-які спори та/або претензії, які можуть виникнути у зв’язку з цими Умовами Використання та Послугами, включаючи будь-які питання, пов’язані з їх дійсністю, порушенням, припиненням або недійсністю, шляхом дружніх переговорів. У разі спору ми рекомендуємо спочатку зв’язатися з нами через нашу електронну адресу support@emeryenglish.com, щоб спробувати вирішити спір безпосередньо з нами.

За винятком випадків, які явно передбачені цими Умовами Використання, будь-який спір або претензія, що стосується доступу до Веб-сайту, використання Послуг EMERY або інших питань, пов’язаних з цими Умовами Використання або Послугами EMERY, які не можуть бути вирішені безпосередньо між Вами та EMERY, буде розглядатися компетентним судом на території Кіпру.

Ви та EMERY погоджуєтесь, що будь-який спір, який буде переданий до суду, буде вважатися спором між EMERY та Вами особисто. На максимально допустимому законом рівні (1) жодні правові процедури не будуть об’єднуватися з іншими процедурами; (2) Вам забороняється вирішувати будь-яку судову справу колективно або у групі; (3) забороняється звертатися з судовим позовом від імені громадськості або інших осіб.

Винятки з обов’язкових судових процедур

Вищезазначені положення щодо обов’язкових судових процедур не застосовуються до таких спорів: (1) спорів, що спрямовані на забезпечення дотримання або захисту прав інтелектуальної власності, що належать Вам або EMERY; (2) спорів, що стосуються позовів про накладення заборон.

10. ФОРС-МАЖОР

Сторони повністю звільняються від відповідальності за невиконання або неналежне виконання Умов Використання, яке сталося у результаті форс-мажорних обставин (обставин, які неможливо подолати), включаючи, але не обмежуючись наступними: пожежі, вибухи, повені, шторми, страйки, стихійні лиха, війна, акти тероризму, заворушення, епідемії або інші обставини, які безпосередньо впливають на можливість виконання цих Умов Використання.

Сторона, яка не може виконати ці Умови Використання через форс-мажорні обставини, повинна повідомити іншу Сторону протягом десяти (10) днів після виникнення таких обставин. Пізнє повідомлення про форс-мажорні обставини позбавляє відповідну Сторону можливості посилатися на них.

У такому випадку, термін виконання буде продовжено на період форс-мажорних обставин. У разі, якщо такі обставини триватимуть більше тридцяти (30) днів, кожна зі Сторін матиме право вимагати припинення взаємин.

Факт форс-мажорних обставин буде підтверджено документом, виданим відповідним компетентним органом.

11. ВСТУП У СИЛУ ТА ПРИПИНЕННЯ УМОВ ВИКОРИСТАННЯ

Ці Умови Використання набувають чинності з першого відвідування Платформи. Правові відносини, встановлені цими Умовами Використання, можуть бути припинені шляхом блокування Облікового запису.

Ці Умови Використання залишаються чинними в разі зміни даних Сторін.

Будь-яка зі Сторін може припинити взаємини, передбачені цим документом, у будь-який час та з будь-якої причини, передбаченої в цьому документі.

Ми можемо припинити взаємини, встановлені цими Умовами Використання, якщо Ви порушите ці Умови Використання, закон або права іншої особи, як це передбачено в цьому документі.

12. ІНШЕ

Невикористання або не вимагання з боку EMERY здійснити будь-яке право або положення, передбачене в Умовах Використання, не призводить до відмови від такого права або положення. Ці Умови Використання є повною угодою між Вами та EMERY стосовно використання Веб-сайту та його Послуг і скасовують будь-які попередні Умови Використання, які могли існувати між Вами та EMERY.

Якщо будь-яке положення цих Умов Використання визнається непридатним для застосування, таке положення буде замінене аналогічним положенням, яке максимально відповідає наміру такого положення, а інші положення залишаться чинними. Доступ до Веб-сайту та його Послуг, а також ці Умови Використання складені відповідно до законодавства Кіпру.

EMERY може час від часу в односторонньому порядку вирішити змінити ці Умови Використання, з урахуванням того, що такі зміни не накладатимуть додаткових зобов’язань на Вас. Продовжуючи використовувати Вебсайт та Послуги EMERY після внесення змін до цих Умов Використання, Ви погоджуєтесь із такими змінами. У випадку якщо будуть внесені суттєві зміни до цих Умов Використання, Компанія вдасться до розумних зусиль, щоб повідомити Вас про такі зміни, і Ви будете відповідальні за перевірку Умов Використання, щоб переконатися, чи вони були змінені чи ні. Після внесення змін, дата змін буде вказана в стовпчику “Останнє оновлення” вгорі цих Умов Використання. Ви можете знайти останню редакцію Умов Використання за цим посиланням: Terms of Use

Опис та перелік функціональних можливостей Вебсайту можуть змінюватися з часом без попереднього повідомлення. Ми маємо право за своїм власним розсудом припинити (тимчасово або постійно) будь-яку окрему функцію Вебсайту без попереднього повідомлення.

Ви погоджуєтесь отримувати інформаційні електронні листи (далі – “Сповіщення“) про важливі події, які відбуваються на Вебсайті. EMERY може надсилати інформацію, що її Користувач згодився отримувати на своїй сторінці облікового запису. EMERY буде надсилати Сповіщення на електронну адресу, вказану Вами під час реєстрації.

Якщо одне або декілька положень Умов Використання є недійсними з будь-якої причини і не мають юридичної сили, така недійсність не впливає на дійсність інших положень Умов Використання, які залишаються в силі.

Ви маєте право звертатися до EMERY з будь-якими питаннями, що стосуються використання Вебсайту або наших Послуг, а також у разі порушення ваших прав та/або інтересів. Зробити це можна, надіславши повідомлення за електронною адресою support@emeryenglish.com або скориставшись іншими зазначеними на Вебсайті EMERY способами контакту.

Дата останнього оновлення документа

3 квітня, 2024 р.

Ви завжди можете написати нам

або прочитайте FAQ, якщо у вас є запитання.